Elisenda Dalmau

Instructora de mindfulness i terapeuta guestaltica

Durant més de 20 anys he estat en el sector mediambiental i de l’empresa , com a llicenciada en Biologia, especialista gestió de l’aigua, PDD a l’IESE, on he desenvolupat la meva carrera professional.
Quan vaig començar a meditar aviat vaig sentir la necessitat de compartir l’experiència amb altres i, especialment amb els joves i nens.

Descobrir el mindfulness

La recerca d’una forma diferent i secular de meditació em va dur a descobrir el mindfulness o atenció plena. Des d’aleshores m’he format com a especialista en Mindfulness per Adults tant a Espanya com a l’escola fundada per Jon Kabat-Zinn a Massatchussets (USA), Center for mindfulness, on he seguit les formacions Practicum –TDI , i d’on sóc professora acreditada, per impartir cursos de 8 setmanes MBSR, complementat amb la meva formació com a terapeuta guestàltica.

Formació internacional

He tingut el privilegi de gaudir de grans professors a diferents formacions, com Jon Kabat-Zin, Saki Santorelli , Florence Meleo-Meyer, Bob Stahl, Lyinn Koerbel, Carolyn West, Gregory Kramer, Phyllis K. Hicks, Cris Cullen, Megan Cowen. I d’aprendre de mestres zen i vipassana en nombrosos retirs.

Per tal de poder oferir mindfulness a infants i joves m’he format en els programes que actualment tenen més renom internacional, Mindful Schools a Califòrnia (USA) Mindfulness in Schools project (.b) a Oxford (Regne Unit). Així com les formacions ofertes per Escoles Despertes (tradició de Plum Village) i ABT (Awareness through the Body), AMT – mètode de l’Eline Snel i Still Quiet Place. Així com la formació especialitzada en Infància I prevenció de la neurosis amb Evânia Reichart.